4η Ανακοίνωση Συνέλευσης Κατειλημμένου Δημαρχείου Ηρακλείου

afisa2

4η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Το Κατειλημμένο Δημαρχείο Ηρακλείου διανύει σήμερα την τέταρτη μέρα ζωής του, αποτελώντας πλέον κομμάτι ενός  συγκροτούμενου δικτύου αντίστασης, διαρθρωμένου πάνω σε δεκάδες καταλήψεις κρατικών και δημοσίων κτιρίων ανά την Ελλάδα.

Ως Συνέλευση Κατειλημμένου Δημαρχείου, θα θέλαμε να εκφράσουμε ότι σήμερα στην επέτειο της δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου από το κράτος, το Δημαρχείο θα παραμείνει ένα ανοιχτό κέντρο αγώνα καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Καλούμε λοιπόν κάθε κοινωνικό κομμάτι και καθέναν που βιώνει στο πετσί του τον ολοκληρωτισμό της εποχής, να συμμετάσχει στις διαδικασίες της Κατάληψης τόσο πριν όσο και μετά τις σημερινές κινητοποιήσεις. Είναι σημαντική η παρουσία όσων έχουν τις σχετικές γνώσεις για να βοηθήσουν ώστε κατά τη διάρκεια της πορείας η κατάληψη του δημαρχείου να αποτελέσει χώρο ιατρικής υποστήριξης και νομικών συμβουλών.

Το Κατειλημμένο Δημαρχείο παραμένει το τοπικό κέντρο του αγώνα, η καρδιά της αντίστασης απέναντι στην βαρβαρότητα και  την κρατική καταστολή, ας το υπερασπιστούμε.

Μετά την πορεία, καλούμε σε συγκέντρωση στην κατάληψη με στόχο τη συνέχιση του αγώνα.

 

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

 

17:30 – Εργαστήριο ενημέρωσης για: Νομική βοήθεια, ιατρική υποστήριξη, αυτοπροστασία κατά τη διάρκεια της πορείας

Συγκέντρωση – Πορεία: 18:00 Λιοντάρια

 

 

Συνέλευση Κατειλημμένου Δημαρχείου Ηρακλείου

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.